Vi erbjuder bildelar till alla olika bilmärken och årsmodeller.

 

På Åland finns en blandad park av bilar, här finns inte salt på vägarna vilket gör att även många äldre bilar och veteranbilar i fint bevarat skick ännu snurrar på åländska vägar.

 

Vi på Bo Bil har ett stort lager med bildelar och tillbehör, även reservdelar och karosseri-delar till äldre bilar. Det lönar sig alltid att fråga oss, chansen är stor att just din del finns på hyllan, eller går att beställa. Vi kan också erbjuda ett stort lager av ledljus, extraljus och ledramper!

 

Miljövänliga reservdelar

Hos oss hittar du även miljövänliga reservdelar som utbytesstommar: tex generatorer, startmotorer, bromsok och reparationer av tex kylare/ dieselpumpar finns ofta på hyllan. Begagnade reservdelar finns även att beställa, vi kan även skicka in reparationer av gamla bromsband m.m.

 

Vi har dagliga leveranser, så finns inte just din del hemma, så beställer vi. Leveranstider från 1-3 dagar, (fabriksorder har längre leveranstider).

 

Vår utgångspunkt är att kunna erbjuda dig allt som krävs för att ge ditt fordon de allra bästa köregenskaperna och säkerhet.